AqvisPool

Våra standardpooler finns i två utföranden, rektangulära och formade. I rektangulärt utförande kan du som kund fritt välja längd och bredd. Pooldjupet i samtliga modeller är 1,45 meter.

Det har aldrig varit så enkelt att skapa en egen poolform till en rimlig kostnad. Aqvispoolen erbjuder ett obegränsat antal olika former. Ingen pool behöver vara den andra lik. Du kan designa din egen pool efter miljön i din trädgård eller helt efter egna ideér.

Aqvis trappor och laguner är integrerade i poolstommen vilket ger en stabil och robust konstruktion. 

I flera detaljerade instruktionsfilmer kan du enkelt följa byggnationens olika steg. Standardpoolen levereras som en byggsats.

rektangulär pool med aqvisdeck

Här kan du hitta inspiration till ditt framtida poolprojekt.

VP10

Ett urval av våra tillval/tillbehör.

spapool, spabad, bubbelpool

Viskan spabad – tillverkade i Sverige – för svenska förhållanden.

water, swimming pool, wave

Här hittar du våra aktuella kampanjer.

Aqvispoolens vägg, aqvissponten, är 50 mm tjock med en invändig isolerande luftspalt. Aqvissponten är tillverkad av ett material som isolerar mot markkylan, den suger inte åt sig vatten och är dessutom helt miljövänlig. Vi har valt materialet polyeten (termoplast), ett miljöriktigt alternativ med lång livslängd. 
Att vi dessutom använder återvunnen polyeten är ytterligare ett plus. Material som grävs ner i mark ska vara beständiga utan att avge ämnen som skadar miljön. Vi förespråkar lång livslängd så att kommande generationer också kan njuta av sköna bad.

pool uppifrån

Köpguide
När beslutet att bygga en pool är fattat är det många som undrar hur man går vidare. Var bara lugn, att bygga en pool behöver inte vara ett svårt projekt.

Boka poolkonsult

Boka poolkonsult
Två timmars gratis rådgivning inom tio mils radie från Aqvis/Mjölby. Ett hembesök gör poolprojektet tryggare och enklare.

Svensktillverkade pooler

24 månaders räntefri delbetalning