Aqvisdeck

Din nya altan och pooltäckning i ett

En pooltäckning ska vara enkel att öppna och stänga

OM AQVISDECK
Aqvisdecket är framtaget och utvecklat efter många år av erfarenhet i poolbranschen. Idag kan vi presentera ett pooltäckningssystem som löser poolägarens “problem” när det gäller framför allt säkerhet och trygghet. Aqvisdeck är också en estetiskt tilltalande produkt som gör det enkelt för dig som poolägare att använda din pool dagligen.

INTE ”BARA” EN POOLTÄCKNING
Du som äger en liten trädgård behöver inte välja bort poolköpet. Poolen kan ju placeras under din rullande altan och barnkalaset kan med fördel dukas på Aqvisdecket.

SÄKERHET
Aqvisdecket har en gedigen aluminiumkonstruktion som håller för tung belastning. När du stängt och låst din pool kan du vara säker på att ingen ofrivilligt hamnar i din pool. Varje skjutbar sektion har ett lås.

Specialklätt Aqvisdeck

REN POOL
Det ska vara enkelt, roligt och bekvämt att vara poolägare. Poolen som dagligen måste städas eller är lite för kall kan vara ett hinder för daglig användning. Aqvisdecket hindrar löv och kvistar från din trädgård att hamna i poolen.

VARM POOL
Aqvisdecket har en isolering som överträffar alla alternativa pooltäckningar. Det bästa sättet att spara energi är att inte släppa ut värmen. Den goda isoleringen innebär att poolen normalt inte fryser på vintern, kanske vinterbad kan locka?

DAGLIG ANVÄNDNING
Aqvisdeckets konstruktion är också framtagen för att alla i familjen skall klara av att stänga och öppna poolen. Med vår lösning stängs och öppnas poolen med ett enkelt handgrepp på bara några sekunder.

Specialklätt Aqvisdeck

MILJÖ  – Tre gånger bättre isolering än pooltak
Marknadens bäst isolerade pooltäckning – tre gånger bättre än pooltak! Det innebär stor besparing av energi och poolkemikalier och kan därför ses som ett miljösmart alternativ.  

Pool och Teleskop deck

INKLÄDNAD MED TRÄTRALL
Aqvisdecket levereras som standard utan inklädnad det är viktigt att man uppger vilken tjocklek på inklädnadsmaterialet man har valt för att vi ska kunna anpassa hörnprofilerna i höjd. Vi rekommenderar tralltjocklek mellan 19 och 25 mm på deckets ovansida. Det finns dock plats för upptill 28 mm trall på ovansidan. På sidorna passar 19-22 mm bäst, det finns plats för upptill 25 mm men då måste urtag för skruvskallar göras. För att hålla aqvisdeckets vikt nere är det klokt att välja en tunn trall, det blir betydligt enklare att rulla ett lättare deck. När spännvidden mellan hjulen överstiger 4,5 m är trall under 25 mm att föredra. Centrumavståndet på aqvisdeckets regelverk varpå trallen monteras är 450 mm. Våra aluminiumlister som täcker hörn och ändträ ingår i leveransen. I hörnprofilen ligger låsfunktionen integrerad.

Rektangulär pool med aqvisdeck

EN RÄLS
Aqvisdecket behöver endast räls på en sida, rälsen är 34mm bred och 12mm hög med en rundad form för hög komfort. I vissa fall, beroende av underlag eller Aqvisdeckets storlek kan det behövas en utjämnande skena 3x50mm på den rälsfria sidan. Den tunna skenan jämnar ut underlaget och förhindrar i vissa fall att mjuka underlag slits. Skenan är ett tillval. MOTORISERAT (gäller främst stora deck i en sektion) Normalt är det enklast att skjuta decket för hand. Motordrift finns dock som ett tillval.

Svensk produkt

Aqvisdecket är en svensk produkt, vår fabrik ligger i Mjölby.
För att kunna hålla så hög kvalité som möjligt bygger vi samtliga deck för hand.​
Aqvisdeckets konstruktion är byggd av det bästa råmaterialet.

Börja planera ditt drömdeck

Aqvisdeck steg för steg!

1. Kontakt

Ring oss eller fyll i intresseanmälan för att få förslag på vilket Aqvisdeck som passar din pool. Tryck på Kontakt för att börja.

2. Offert

Vi skickar er en offert med eventuellt tillval. Redan här är det bra att planera för frakt!

3. Order

När offerten är godkänd skickar vi orderbekräftelse till er för signering.

4. Ritning

Efter signerad order tar Aqvis fram en produktionsritning för ert godkännande.

5. Betalning

Fakturan skickas till er när decket börjar byggas och leverans sker efter att fakturan är betald.

6. Leverans

Aqvisdecket levereras. Det finns fyra olika sätt att få sitt Aqvisdeck levererat. Tryck på Leverans för att läsa mer.

7. Montage

Aqvisdecket är enkelt att montera. Tryck på Montage för att ladda ner information om förarbete och montageanvisning.