Om oss

Om Aqvis

Vi slog upp våra portar 2002 och har i 20 år sålt pooler som har varit omåttligt populära och älskade på grund av lättheten att bygga och själv skapa sin egen poolform med hjälp av vår Aqvis spont utan att priset blir orimligt högt.

Idag levererar Aqvis kompletta poolpaket och kostnadsfria hembesök i Linköping, Mjölby, Motala, Norrköping… ja över hela Östergötland. Till övriga städer runt om i Sverige levererar vi våra Bygga-själv-paket.

Vi har under alla år strävat efter att få fram hållbara alternativ för att påverka miljön på ett positivt sätt, vi använder till viss del återvunnen polyeten och lever för att leverera en högkvalitativ produkt i alla lägen. Samtidigt har vi längst garanti i branschen med 40 års garanti på vår poolstomme. Det tillsammans med vårt kreditbetyg på AAA som är högsta kreditvärdighet ger en trygghet för våra kunder.

Att bygga pool är en investering som ska leva länge! Vi väljer därför ett känt och beständigt material, polyeten, som har lång livslängd i mark. Polyeten är ett miljöriktigt material, dess beständighet gör att det är det självklara valet för allt från vattenledningar till bredbandsrör under gator och städer. Aqvis är ett tryggt val när du ska välja leverantör av din egen drömpool.

2013 Började vårt arbete med att ta fram en helt ny pooltäckning Aqvisdecket, under 2014 levererades en första prototyp som fortfarande är i drift. Under utvecklingen av däcket så har vi hela tiden strävat efter att skapa en säker, enkel och ekonomisk lösning. Med dagens höga energipriser är Aqvisdecket det bästa valet

2017 så valde vi att avslöja Aqvisdeck för världen via en kort video på facebook och mottagandet var en stor succé med fler förfrågningar på en vecka än vad vi fick normalt på ett år. Idag växer försäljningen av Aqvisdecket varje månad och vi förbättrar ständigt däcket för att göra poolägandet ännu lättare för våra kunder.

Vi ser fram emot ytterligare minst 20 år med att ta fram nya och innovativa produkter och att alltid ligga i framkant för att göra livet lättare för poolägare i hela Sverige.